Telefonie

Cloud, on premise en hybride telefooncentrales

Telefonie

Op gebied van communicatiemogelijkheden neemt telefonie door zijn directe interactie nog steeds een belangrijke plaats in naast tal van andere mogelijkheden.

Dit maakt telefonie een heel belangrijk gegeven in uw organisatie. U wenst dan ook een oplossing volledig op maat van uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen, kunnen wij u de beste oplossing aanbieden. 

Wat bieden wij

Echo Solutions BV kan een lokale traditionele telefooncentrale aanbieden maar ook een volledig Cloud-gebaseerde oplossing.

Niet alleen telefooncentrales zijn van belang in de keuze van een betrouwbaar systeem, maar ook het type van telefoonlijn is belangrijk.

  • VoIP
  • ISDN
  • SIP trunking


Ook aanpassingen van bestaande systemen kan aangewezen zijn, zodat u niet alle hardware dient te vervangen. Een wijziging naar een ander type van telefoonlijnen, kan er voor zorgen dat uw uitgaven financieel aantrekkelijker worden. Integraties van CRM en ERP zijn mogelijkheden die het proces van uw organisatie kunnen bevorderen. Ook deze integraties kunnen we samen met uw software leverancier aanbieden.

Contacteer ons

Bel ons 015 65 48 54

Adres Hoogstraat 16 / 2, 2570 Duffel