Netwerken

Wireless -, bekabeld netwerk en firewalls

Netwerken

Een goed en veilig netwerk bekomt u door een solide basis van uw IT infrastructuur.
Dit zorgt voor een veilige, betrouwbare en snelle uitwisseling van data, informatie en telefonie. Het is met andere woorden de snelweg van tal van digitale toepassingen.

Vermoedelijk zijn er nog tal van verschillende systemen aangesloten op uw netwerk. Denk maar aan telefonie, camerabewaking, toegangscontrole en uiteraard het internet. Het is belangrijk om dit alles goed te beveiligen.

Aan de hand van de door u verkregen informatie kunnen wij voor u een degelijke netwerkstructuur opzetten. We ondersteunen u in elke fase. Zo zorgen we niet alleen voor de analyse, het ontwerp en de installatie, maar kunnen we ook het volledige management en het onderhoud van uw netwerk voor onze rekening nemen.

Uiteraard houden wij bij het opstellen of uitbreiden van uw netwerk ook rekening met de veiligheid van uw gegevens. Verschillende wetgevingen zoals GDPR of AVG verplichten u immers om uw gegevens en die van uw klanten of leveranciers te beschermen.

Wifi

Een onstabiel netwerk dat problemen veroorzaakt, of zelfs offline gaat, is een bron van frustratie én heeft een negatieve impact op de werking van de organisatie.

Een stabiel en veilig wifi-netwerk speelt een essentiële rol in de goede werking van uw bedrijf.

We gaan steeds uit van een totaalproject wanneer we u bijstaan bij de implementatie van uw wifi-netwerk binnen uw bestaande infrastructuur. We houden uiteraard rekening met alle belangrijke parameters zoals de gewenste toepassingen, het gebouwtype en natuurlijk het vooropgestelde budget.

Wifi as a service

Wij bieden u met onze formule “Wifi as a service” de mogelijkheid om te opteren voor een draadloos netwerk op maat tegen een vaste maandelijkse kost.

Je geniet van een professioneel wifi-netwerk voor je bedrijf zonder te investeren in een eigen netwerk. 

Indien er zich netwerkproblemen stellen, lossen wij dit zo snel als mogelijk voor u op. De kosten voor het beheer en onderhoud zijn in de prijs van deze formule inbegrepen.

Contacteer ons

Bel ons 015 65 48 54

Adres Hoogstraat 16 / 1, 2570 Duffel