Over ons

Echo Telecom werd opgericht in 2014 en begon als een Telenet Business Partner. In 2023 hebben wij ons bedrijf omgevormd tot Echo Solutions BV. Na enige tijd konden wij ons profileren als Telenet expert Partner.

Onze goede en betrouwbare samenwerking met externe partijen, ieder gespecialiseerd in zijn vakgebied, zorgt ervoor dat wij steeds een complete oplossing kunnen bieden aan onze klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit zowel zelfstandigen als kmo’s en wij bieden niet enkel een betrouwbare internet aansluiting aan, maar kunnen u ook voor allerlei aanleunende zaken een oplossing bieden.

Security

Camerabeveiliging en toegangscontrole.

Telefonie

Cloud, on premise en hybride telefooncentrales.

Netwerk

Wireless -, bekabeld netwerk en firewalls.

Consultancy

Wij staan paraat voor al uw vragen.

Ons netwerk

Wij hebben door de jaren heen een zeer uitgebreid netwerk van verschillende betrouwbare partners, ieder expert in zijn eigen vakgebied, met tal van jaren ervaring.
Wij kunnen u niet enkel op vlak van cloud- of lokale telefonie, diverse domotica- en parlofonie aansluitingen een meerwaarde bieden, maar ook wat beveiliging betreft, kan u voor een security systeem, camera bewaking en of toegangscontrole steeds op ons rekenen.

Onze projecten

Tevens kan u bij ons terecht voor al uw IT-projecten, virtuele en of lokale servers,  algemene en of gepersonaliseerde software, Microsoft Office 365, en Azure.
Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan op gebied van zowel bedrade als draadloze netwerken.

Dit alles via één aanspreekpunt, waardoor er geen mis-communicatie tussen verschillende leveranciers kan ontstaan.  Echo Solutions neemt de opvolging van uw project volledig van van u over zodat u zich kan focussen op de al uw belangrijke zaken.

Onze partners

Contacteer ons

Bel ons 015 65 48 54

Adres Hoogstraat 16 / 2, 2570 Duffel